Paket digitalnih radionica

Bloguj kao profesionalac

Pravila i saveti kako postaviti osnove za pokretanja bloga, kako ga uspešno voditi i promovisati i kako izgleda struktura savršenog blog posta

Storytelling radionica

Koja je tvoja priča? Nauči da je ispričaš tako da svi žele da je čuju. Koji tipovi priče postoje i kako se storytelling koristi u ličnoj a kako u promociji proizvoda i usluga.

SEO Copywriting

Naučite da pišete sjajan sadržaj za svoj sajt, proizvod, uslugu ili blog. Savladajte tehničke veštine Search Engine Optimizacije i pisanja sadržaja koji će podjednako voleti i ljudi i pretraživači.

Canva trening

Naučite da koristite ovu fenomenalnu "alatku" i kreirate fenomenalne vizuale. Neograničena upotreba u poslu ili privatno, na društvenim mrežama u promociji. A pričaćemo i o drugim alatkma...

Napravi WebSite za 24h

Osnove WordPress menadžmenta. Naučite korak po korak, kako odabrati hosting i domen, kako instalirati WordPress jednim klikom, kako odabrati i prilagoditi temu i postaviti sadržaj.

Veština prezentacije

Naučite kako da zadržite pažnju sa vašom Power Point prezentacijom. Koja su to osnovna pravila koja morate da zadovoljite, a šta nikada ne treba raditi. Zašto svaka prezentacija treba da bude kao reklama?

5 digital radionica + Veština prezentacije gratis

Zbir pojedinačnih cena ovih 5 radionica je 900 EUR + 150 EUR za Veštine prezentacije

Cena za paket je 600 EUR i to nije sve, Veštinu prezentacije dobijate potpuno gratis.

Paket je moguće iskoristiti samo za grupe od 5 i više polaznika.

Šaljite nam svoje ideje za nove programe

info@extendedskills.com

Close Menu