Extended Skills Radionice

Bloguj kao profesionalac

Pravila i saveti kako postaviti osnove za pokretanja bloga, kako ga uspešno voditi i promovisati i kako izgleda struktura savršenog blog posta

Storytelling radionica

Koja je tvoja priča? Nauči da je ispričaš tako da svi žele da je čuju. Koji tipovi priče postoje i kako se storytelling koristi u ličnoj a kako u promociji proizvoda i usluga.

SEO Copywriting

Naučite da pišete sjajan sadržaj za svoj sajt, proizvod, uslugu ili blog. Savladajte tehničke veštine Search Engine Optimizacije i pisanja sadržaja koji će podjednako voleti i ljudi i pretraživači.

Canva trening

Naučite da koristite ovu fenomenalnu "alatku" i kreirate fenomenalne vizuale. Neograničena upotreba u poslu ili privatno, na društvenim mrežama u promociji. A pričaćemo i o drugim alatkma...

Napravi WebSite za 24h

Osnove WordPress menadžmenta. Naučite korak po korak, kako odabrati hosting i domen, kako instalirati WordPress jednim klikom, kako odabrati i prilagoditi temu i postaviti sadržaj.

Izrada marketing strategije

Intenzivni kurs tokom kog ćete proći svih 11 koraka izrade marketing strategije i biti spremni da potpuno samostalno pripremite plan za svoj proizvod ili uslugu.

Finansije za Nefinansijere

Bavite se marketingom ili prodajom a potrebno vam je da razumete i upravljate finansijama i/ili pripremite PnL ili budžet fajlove? Ovo je pravi trening za vas.

Ko sam ja i gde mi je mesto

Trening je dizajniran za sve koji traže svoje mesto u timu i žele da budu priznati za odrađeno. Svaki od učesnika će naučiti da prihvati svoju ulogu u situaciji u kojoj se nalazi.

Dobra Komunikacija - temelj uspeha

Ovaj trening je kreiran za sve kojima je komunikacija i veština iste profesionalno opredeljenje. U svetu biznisa, politike ili podučavanja to je vrlo bitan faktor.

Vodič kroz govor tela

Kako verbalnom komunikacijom prenosimo informacije, tako neverbalnom komunikacijom prenosimo emocionalni odnos i stavove prema informacijama koje primamo.

Vreme - da li znate da ga poštujete

Ne možete poštovati vreme istim umom kojim ste izgubili poštovanje prema njemu. Problem često nije u manjku vremena već u tome kako razmišljamo o vremenu.

Vođa ili diktator

Trening je kreiran za sve koji su pod stalnim pritiskom i stresom i misle da trpe mobing. Takođe, trening je izuzetno značajan i koristan za one koje podređeni doživljavaju kao diktatora, kao netolerantnu, nefleksibilnu osobu.

Stres i antistres tehnike

Ovaj trening je kreiran za sve koji su svesni stresa kom su izloženi, bilo da mogu da definišu stresore ili pak ne mogu to sa sigurnošću da urade. Trening je idealan i za preventivno usvajanje antistres tehnika koje će biti demonstrirane.

Društvene mreže – promocija i samopoštovanje

Prihvatanja postojećeg sajber sveta omogućila je stvaranje idealizovane slike o sebi koja je prevagnula u odnosu na autentičnost osobe.Odabrati svoj autentičan put promocije na društvenim mrežama vodi nas ka zadovoljenju naših potreba i našem miru

Osetite svoju unutrašnju mudrost

Nije uspešna ona osoba koja je sve rečeno i napamet naučila i svakodnevno naučeno primenjuje, već ona koja je uspela da naučeno prilagodi i integriše to u sebe, kako bi bila u mogućnosti da svakodnevno uživa u svome privatnom i profesionalnom životu.

Imate nešto posebno na umu?

Ukoliko imate već formiranu grupu ili želite radionicu kreiranu specifično po vašim potrebama jevite nam se

Šaljite nam svoje ideje za nove programe

info@extendedskills.com

Close Menu