SEO Copywriting obuka - online radionica

Naučite da pišete sjajan sadržaj za svoj sajt, proizvod, uslugu ili blog. Savladajte veštine Search Engine Optimizacije i pisanja sadržaja koji će podjednako voleti i ljudi i pretraživači. Steknite savremen zanat i trenutno upotrebljiva znanja koja će vam koristiti u poslu. Sadržaj je bio i biće okosnica svega.

Sveobuhvatna SEO Copywriting obuka je program osmišljen kao intenzivan trening sticanja znanja i veština koje su vam potrebne da ovladate svim neophodnim tehnikama i alatima da pišete ubedljiv i uspešan sadržaj za online objave. Nakon ove obuke i praktičnih zadataka savladaćete pisanje za web i kreiranje sadržaja prilagođenog i namenjenog vašoj ciljnoj grupi.

Od 01. do 10. decembra, UŽIVO I ONLINE!

CENA 120 EUR

Šta ćete naučiti

– Savladaćete veštinu pisanja za web, saznaćete šta je savršena struktura online sadržaja, kao i pravila i upravljanja sadržajem;
– Naučićete kako da osmislite i pravite sadržaj koji konvertuje i posetioce pretvara u kupce ili klijente;
– Naučićete da radite kvalitetno istraživanje ključnih reči;
– Znaćete kako da istražite šta vaši konkurenti rade, koje ključne reči koriste, po čemu su i gde najuspešniji, a gde možete da ih pobedite čak i sa manjim budžetom;
– Kreiraćete sadržaj koji se sviđa vašim klijentima, njihovim kupcima ili poslovnim partnerima, a koji se rangira visoko na pretraživačima;
– Ispričaćete svoju priču na način koji je prihvatljiv u online svetu

Znanje

koje ćete steći na obuci za SEO Copywriting omogućiće vam da odmah možete samostalno pokrenuti ili unaprediti svoj posao online, a takođe će vam otvoriti i pokazati bezbroj pravaca u kojima možete da nastavite usavršavanje.

Šest časova kvalitetnog programa za potpuno samostalan rad online kao i za dalji razvoj!

kako-dodati-facebook-piksel-na-svom-blogu

01. i 03. decembar

Šta je SEO a šta SEO Copywriting

Sadržaj za web, u čemu je tajna

Veštine SEO Copywritera

Upotreba Google Analitike

Odabir tema

4 časa

08. i 10. decembar

Istraživanje ključnih reči

Savršena struktura teksta

Optimizacija teksta u WordPressu

Alati i online izvori za rad sa sadržajem

4 časa

Sva predavanja su online i uživo!

Ukupno 8 časova – 120 EUR

Ko si ti?

SEO Copywriting kurs je kreiran tako da će se u njemu lako snaći i napredniji korisnici interneta, kao i oni koji tek ulaze u vode rada na internetu.

Tri ključne stvari koje ćete naučiti na ovom kursu:

Pisanje za WEB

pravila i alati

Stil pisanja vas izdvaja od drugih. Ali pisati za WEB znači poštovati i primenjivati složen sistem pravila koji će vaš sadržaj postaviti visoko u pretraživačima. Odličan sadržaj koji niko ne vidi nema svrhu. Tekst za blog, objava na društvenim mrežama, opis slike, sve je bitno za vaš online rejting, kao i način na koji ćete sve to reći i podeliti.

Istraživanje i priprema

šta pisati i kako

Da bi vaš sadržaj bio vidljiv na netu, da bi ga pretraživači prepoznali, a potencijalni kupci i klijenti pročitali, priprema za tekst podrazumeva postavljanje čvrstih temelja, istraživanje ključnih reči i konkurencije.  Koji su najbolji alati, kako ih koristiti i kako proceniti za koju ključnu reč ući u trku sa konkurencijom, a koju zaobići?

objavljivanje i analiza

poslednji koraci

Sadržaj koji ste pripremili u skladu sa ključnim rečima, za pravu ciljnu grupu, upotrebom pravih alata, sada treba “posložiti” na pravi način. Koja je uloga naslova i paragrafa, šta su tagovi i metatagovi, kako se oni koriste, a kako analizirati posete u Google Analitici i pripremati korektivne mere?

Close Menu