SEO Copywriting - online radionica

Naučite da pišete sjajan sadržaj za svoj sajt, proizvod, uslugu ili blog. Savladajte veštine Search Engine Optimizacije i pisanja sadržaja koji će podjednako voleti i ljudi i pretraživači. Steknite savremen zanat i trenutno upotrebljiva znanja koja će vam koristiti u poslu. Sadržaj je bio i biće okosnica svega.

Sveobuhvatni SEO Copywriting program je osmišljen kao intenzivan trening sticanja znanja i veština koje su vam potrebne da ovladate svim neophodnim tehnikama i alatima da pišete ubedljiv i uspešan sadržaj za online objave.

12. i 13. decembra, UŽIVO I ONLINE!

CENA 65 EUR

Šta ćete naučiti

– Savladaćete veštinu pisanja za web, saznaćete šta je savršena struktura online sadržaja, kao i pravila i upravljanja sadržajem;
– Naučićete kako da osmislite i pravite sadržaj koji konvertuje i posetioce pretvara u kupce ili klijente;
– Naučićete da radite kvalitetno istraživanje ključnih reči;
– Znaćete kako da istražite šta vaši konkurenti rade, koje ključne reči koriste, po čemu su i gde najuspešniji, a gde možete da ih pobedite čak i sa manjim budžetom;
– Kreiraćete sadržaj koji se sviđa vašim klijentima, njihovim kupcima ili poslovnim partnerima, a koji se rangira visoko na pretraživačima;
– Ispričaćete svoju priču na način koji je prihvatljiv u online svetu

Znanje

koje ćete steći omogućiće vam da odmah možete samostalno da pokrenete svoj posao online, ali će vam otvoriti i pokazati bezbroj pravaca u kojima možete da nastavite usavršavanje.

Šest časova kvalitetnog programa za potpuno samostalan rad online kao i za dalji razvoj!

kako-dodati-facebook-piksel-na-svom-blogu

12. decembar, 11:00-14:00

Šta je SEO a šta SEO Copywriting

Sadržaj za web, u čemu je tajna

Veštine SEO Copywritera

Upotreba Google Analitike

Odabir tema

3 časa

13. decembar, 11:00-14:00

Istraživanje ključnih reči

Savršena struktura teksta

Optimizacija teksta u WordPressu

Alati i online izvori za rad sa sadržajem

3 časa

Sva predavanja su online i uživo!

Ukupno 6 časova – 65 EUR

Ko si ti?

SEO Copywriting kurs je kreiran tako da će se u njemu lako snaći i napredniji korisnici interneta, ali i oni koji tek ulaze u vode rada online

Tri ključne stvari koje ćete naučiti na ovom kursu:

Pisanje za WEB

pravila i alati

Stil pisanja vas izdvaja od drugih. Ali pisati za WEB znači poštovati i primenjivati složen sistem pravila koji će vaš sadržaj postaviti visoko u pretraživačima. Odličan sadržaj koji niko ne vidi nema svrhu.  Tekst za blog, objava na društvenim mrežama, opis slike, sve je bitno za vaš rejting online.

Istraživanje i priprema

šta pisati i kako

Da bi vaš sadržaj bio vidljiv na netu, da bi ga pretraživači prepoznali, a potencijalni kupci i klijenti pročitali, priprema za tekst mora da podrazumeva istraživanje ključnih reči i konkurencije.  Koji su najbolji alati, kako ih koristiti i kako proceniti za koju ključnu reč ući u trku sa konkurencijom, a koju zaobići?

objavljivanje i analiza

poslednji koraci

Sadržaj koji ste pripremili u skladu sa ključnim rečima, za pravu ciljnu grupu, upotrebom pravih alata, sada treba “posložiti” na pravi način. Koja je uloga naslova i paragrafa, šta su tagovi i metatagovi, kako se oni koriste, a kako analizirati posete u google analitici i pripremati korektivne mere?

Close Menu