Extended Skills Radionica

Storytelling

Zašto ova radionica

Nekada davno, u kraljevstvu iza sedam gora i sedam mora, nastalo je pričanje priča. Danas smo od toga stvorili pravu malu nauku, digitalizovali i učinili da, ako se pravilno upotrebi, pričanje priče predstavlja najmoćniji način da ideje pretvorimo u stvarnost. Znajući sve to, reklo bi se da smo poprilično ovladali pričanjem priča; ipak, mnogo je brendova koji tu stepenicu nikako da savladaju i preskoče. Kupcima i konzumentima je neophodan sadržaj koji je autentičan, koji ih zaintrigira i privuče da požele da ga iskuse do kraja – bio on u vidu teksta, proizvoda ili usluge. U centru svakog brenda je priča – samo je treba (znati) izvući i ispričati na način koji će dotaći i privući kupce.

Za koga je ova radionica

Bilo da ste freelancer ili radite u agenciji, deo ste kompanije ili tek počinjete svoj poslovni put, Storytelling radionica osposobiće vas da kreirate sadržaj za web koji će osvajati! Ukoliko pokrećete sopstveni biznis i želite da iskoristite internet i društvene mreže kao uspešan promotivni kanal, naučite na vreme kako sastaviti pravu priču. Potreban vam je moderni zanat koji će vam trenutno doneti posao i buduća angažovanja? Stoytelling je verovatno zanat stariji i od onog zvanično najstarijeg, jer ipak, prvo treba zainteresovati kupca, a tek onda prodati uslugu.

O RADIONICI

Šta ćete naučiti na radionici:
- Kakve vrste priče postoje
- Kako odabrati pravi model za vašu priču
- Elementi storytellinga koje pratimo
- Anatomija savršenog teksta
- Online alati
- Kanali komunikacije

METODE I DETALJI RADIONICE

- Interaktivna prezentacija
- Diskusija
- Workshop
- Zadatak za praćenje napretka i dogovor o konsultacijama

DETALJI ODRŽAVANJA

VREME I CENA
11. maj 2019. u vremenu 11:00- 15:00h
Radionica traje 5 radnih časova (jedan čas 45 min).
Cena radionice: 100 EUR,
MESTO ODRŽAVANJA
Beograd, Prostor za treninge i radionice (detalji o prostoru će biti naknadno objavljeni)

PODRŠKA ZA UČESNIKE:
- Analiza uspešnosti odrađenog zadatka sa završne radionice, uključujući pola sata individualnog rada online.
- Svi učesnici radionice ostvaruju 20% popusta ostale ES radionice u periodu od 6 meseci.
- Pisanje 6-10 potpisanih tekstova na mreži aktivnih sajtova po principima naučenim na radionici i na zadate teme, u periodu od 3 meseca od održane radionice, uz profesionalnu analizu i ukazivanje na eventualne nedostatke od strane trenera.

RADIONICU VODI

Ivana Ćirković
Ivana Ćirković je konsultant sa desetogodišnjim iskustvom iz oblasti digitalnog marketinga i PR-a, internacionalni predavač i sertifikovani trener svetske Digital Communication Network organizacije. Takođe, aktivni je član lokalne i svetske WordPress zajednice, kao i jedan od organizatora Konferencije „WordCamp Europe“ u Beogradu.
Kao predavač i trener učestvovala je na brojnim kongresima i radionicama u preko 10 zemalja sveta.
Svoje iskustvo je sticala saradnjom sa internacionalnim organizacijama kao što su UNICEF, Novak Đoković Fondacija, Pampers, Coca Cola i druge

Ukoliko želite da kreiramo radionicu po vašoj ideji ili ste više za individualni rad, kontaktirajte nas da zajedno osmislimo dalje korake

Close Menu